Мер жорстко відреагував на ініціативу метрополітену щодо повернення оплати за проїзд (відео)

08.06.2023 22:24   -

Харківський міський голова Ігор Терехов відреагував на примус співробітників КП «Харківський метрополітен» підписувати документ на підтримку запровадження платного проїзду. Про це повідомляють Харьковские известия.

Мер нагадав, що Харків лишається єдиним містом в Україні, де запровадили безкоштовний проїзд. І для цього наразі є фінансові можливості. Тому петиція щодо відновлення оплати за проїзд не має жодного логічного пояснення.

«Ми робимо безкоштовний проїзд, тримаємо, на відміну від усіх міст, розуміємо, що для цього є фінансові можливості. Я сказав, що коли ми не матимемо фінансових можливостей, я вийду і чесно скажу про це харків’янам. З ким ваше рішення було погоджено? Ви повертаєтеся до Радянського Союзу! Іншого я сказати не можу, це остання крапля. Я не звільняю вас, бо ми разом пройшли початок війни, лежали під російськими літаками, вибухами. Це вас врятувало. Але якщо ще раз будь-яке КП зробить щось подібне, незважаючи на особистості, я вижену», – підкреслив Ігор Терехов, звертаючись до керівництва метрополітену.

ОСТАННІ НОВИНИ