Мер Харкова зустрівся з ізраїльським державним діячем Зеевом Елькіним

22.02.2023 10:07   -

Харківський міський голова Ігор Терехов зустрівся з ізраїльським державним та політичним діячем, депутатом Кнесета Зеевом Елькіним. Про це повідомляють Харьковские известия з посиланням на пресслужбу міськради.

Сторони обговорили питання надання допомоги місту зараз та у післявоєнний період. За словами мера, Зеев Елькін висловив підтримку Харкову та Україні.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

«Ми обговорили питання щодо раннього сповіщення тривог, воєнної ситуації, допомоги місту, а також багато цікавих тем, які могли б вже зараз втілити в життя у Харкові, – психологічну реабілітацію дітей, підготовку вчителів до навчання в онлайн-режимі, пересувні бомбосховища», – підсумував міський голова.

Нагадаємо, що Зеев Елькін народився у Харкові, неодноразово приїжджав до міста та надавав допомогу. Працював заступником міністра закордонних справ Ізраїлю, міністром абсорбції та стратегічного планування, міністром у справах Єрусалиму та національної спадщини, міністром охорони навколишнього середовища. Також входив до складу вузького воєнно-політичного кабінету.

ОСТАННІ НОВИНИ