Мер Харкова виставив на благодійний аукціон книгу зі своїм автографом

01.11.2022 17:09   -
Мер Харкова виставив на благодійний аукціон книгу зі своїм автографом

Книга-фотоальбом «Харків – столиця конструктивізму» з автографом Ігоря Терехова буде розіграна на благодійному аукціоні, який відбудеться в рамках Міжнародного хокейного турніру «Hockey Bayraktar». Про це повідомляють Харьковские известия.

Нагадаємо, турнір пройде 10-13 листопада у польському місті Торунь. Під час проведення змагань організатор – харківський хокейний клуб «Витязь» – збиратиме кошти на допомогу Харкову, його жителям, ДСНС та ЗСУ.

Усі охочі зможуть зробити донати або взяти участь у благодійному аукціоні, на якому серед інших лотів буде виставлена книга-фотоальбом «Харків – столиця конструктивізму» з автографом Харківського міського голови Ігоря Терехова. Фотографії для видання були взяті з архівів Історичного музею, Харківської державної бібліотеки ім. Короленка, особистого архіву архітектора Володимира Лейбфрейда, а також із раритетної книги «Харків будує». У виданні показане місто у період 1920-30-х років, коли Харків був столицею України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кошти з благодійного Аукціону від Ірини Ромолданової використані на планшети для ЗСУ

Також учасники аукціону зможуть придбати марки та автентичний український мерч. Зробити це можна буде на сайті http://hockeybayraktar.com/. Там же відбуватимуться онлайн-трансляції хокейних матчів.