Мер Харкова висловив співчуття сім’ям загиблих в авіакатастрофі в Броварах

18.01.2023 12:41   -
Мер Харкова висловив співчуття сім'ям загиблих в авіакатастрофі в Броварах

Харківський міський голова Ігор Терехов та виконавчий комітет Харківської міської ради висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким постраждалих внаслідок авіакатастрофи, що сталася сьогодні, 18 січня, у Броварах. Про це повідомляють Харьковские известия

«Усю Україну приголомшила страшна трагедія – падіння гвинтокрилу поблизу дитячого садка та житлового будинку у Броварах. Внаслідок авіакатастрофи загинули діти, місцеві мешканці, екіпаж та керівництво Міністерства внутрішніх справ, яке перебувало на борту.

Міністра МВС Дениса Монастирського та його першого заступника Євгенія Єніна я знав особисто. Це були справжні професіонали своє справи, які робили все для підтримання правопорядку в країні та наближали нашу Перемогу. Охороняючи громадський правопорядок, вони керувались виключно принципами справедливості та ревно боролися зі злочинністю у всіх її проявах.

Висловлюю співчуття рідним та близьким загиблих, життя яких обірвав цей трагічний випадок. Бажаємо сил і терпіння пережити цю непоправну втрату», – сказано у співчутті.