Мер Харкова нагородив освітян Немишлянського та Салтівського районів (ФОТО)

27.12.2022 12:45   -
Мер Харкова нагородив освітян Немишлянського та Салтівського районів

Харківський міський голова Ігор Терехов привітав із прийдешніми новорічними святами та нагородив Подяками міського голови освітян Немишлянського та Салтівського районів. Про це повідомляють Харьковские известия.

«Я чудово розумію, що зараз не найкращий настрій для святкувань, враховуючи всі пережиті нами жахи за останні десять місяців. Я не знаю, через які виклики нам ще доведеться пройти, але впевнений у тому, що ми зробимо це гідно і разом. Бо на долю Харкова випали найважчі випробування, але скорити наш дух нікому не під силу.

Напередодні новорічних свят я бажаю вам продовжувати міцно стояти за свої принципи і цінності, бажаю довгих років життя, натхнення навчати наші майбутні покоління, та щоб на шкільних перервах усі ми ховалися від непосидючих школярів, які гасають коридорами!» – привітав учителів та вихователів міський голова.

Мер подякував працівникам навчальних закладів за стійкість, мужність, патріотизм, відданість справі та відзначив Подяками міського голови кращих педагогів. Серед нагороджених — вчителька української мови та літератури Харківського ліцею №138 Дзюбенко Любов Миколаївна. З перших днів війни вона вступила до лав ЗСУ і стала на захист Батьківщини. Любов Дзюбенко поділилася своїми враженнями про Харків на початку широкомаштабної агресії та сьогодення міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Терехов нагородив педагогів Індустріального району