Мамо-мобілі: де і як отримати гуманітарну допомогу харківським мамам

29.07.2022 15:40   -
Новини Харкова: Гуманітарна допомога для жінок з дітьми - як отримати

У Харкові продовжується підтримка мам з маленькими дітьми. Кожного дня волонтери виїжджають на роздачу пакунків з усім необхідним. Такі автомобілі мають назву «Мамо-мобілі», і багато кому вже знайомі, тому що проєкт працює з початку війни. Про це повідомляють “Харьковские известия”.

Мамо-мобілі – допомога мамам та малюкам, які зараз проживають у Харкові. Щасливі мами, здорові діти – майбутнє нашого міста, нашої країни. Звичайно, кожна мати хоче дати своїй дитині найкраще, але зараз далеко не всі можуть собі це дозволити. Саме тому організатори Благодійного фонду «Добрі вчинки разом» розпочали цей проєкт. Фонд закуповує товари, без яких важко обійтися сім’ям з маленькими дітьми: памперси, дитяче харчування (суміші, фруктові пюре, каші, соки), медикаменти для дітей, пляшечки для харчування, соски, гігієнічні товари для мам (вологі серветки, зубні пасти, шампуні та ін.).

З початку бойових дій допомогу вже отримали близько 15 000 матусь з маленькими дітьми. Вартість одного набору – 2150 грн. Кожен виїзд – це допомога для 400 мам з малюками.

Більш детально ознайомитись з цим проєктом, а також дізнатися де і як отримати допомогу ви можете на сторінці https://www.instagram.com/mamy_na_kanikulakh/.

Раніше ми повідомляли про те як українці називають малюків, народжених під час війни.