Майже 200 км мереж замінили у минулому році КП «Харківські теплові мережі»

04.01.2023 11:00   -
Новини Харкова: Майже 200 км мереж замінило КП «Харківські теплові мережі» у 2022 році

КП «Харківські теплові мережі» надало інформацію про виконані роботи у 2022 році. Зокрема, тепловики замінили майже вдвічі більше магістралей, ніж позаминулого року (у 2021 році – 100 км). Про це повідомляють Харьковские известия.

Торік через ворожі обстріли було пошкоджено понад сто об’єктів ХТМ: 44 котельні, 46 ЦТП, три насосні станції, 20 км мереж.

На підприємстві нагадали, що котельню онкологічного центру, зруйновану снарядом 19 травня, відновили за п’ять місяців, а котельню «Північ-1», зруйновану 5 березня, відбудували за два місяці.

Також торік по місту встановили 17 пересувних котелень, які можна швидко перевезти до будь-якого району та підключити до будинків, щоб дати тепло у багатоповерхівки у випадку відключення централізованих джерел теплопостачання.

«На сьогоднішній день нам вдалося відновити всі джерела теплопостачання. Вони працюють та подають тепло. Крім того, на ХТМ ізолюють внутрішньобудинкові системи, щоб довше зберігати тепло в трубах, та міняють на пластикові старі металеві внутрішньоквартальні мережі», – зазначили у ХТМ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: