Легендарний харківський воротар проводить серію благодійних аукціонів на підтримку ЗСУ (ФОТО)

05.07.2023 10:31   -
Горяїнов проводить благодійні аукціони на підтримку ЗСУ
Фото: Інстаграм Неллі Горяїнової

Багаторічний голкіпер та капітан харківського «Металіста» Олександр Горяїнов розпочав благодійний проект «HelpKeeper UKRAINE 2023», мета якого – зібрати якомога більше коштів та придбати броньовану евакуаційну техніку для евакуації та рятування життів поранених захисників України. Про це повідомляє спортивна редакція «Харьковских известий».

Благодійний проєкт відомий харківський воротар проводить разом зі своєю дружиною, громадською діячкою та волонтеркою Неллі Горяїновою. «HelpKeeper UKRAINE 2023» буде включати серію благодійних аукціонів на підтримку Збройних сил України.

На перший аукціон виставлено 6 унікальних лотів. Це бронзова медаль чемпіонату України з футболу Олександра Горяїнова, яку він завоював у складі «Металіста» в сезоні 2011/2012 рр, а також його воротарський светр збірної України часів Євро-2012.

Свої лоти для проєкту надали й інші відомі футболісти. Так, серед лотів є футболки Едмара та Євгена Селезньова, ігрова футболка донецького «Шахтаря» з автографами гравців команди, а також прапор, підписаний футболістами нинішньої національної збірної України.


Щоб взяти участь у благодійному аукціоні, треба задонатити будь-яку суму на спеціальний рахунок («банку» або PayPal), кратну 500 грн, або USD 20. Можна зробите це одноразово, або регулярно поповнювати ці рахунки. За кожні 500 грн/20 доларів учасник аукціону отримає унікальний номер для участі у рандомному розіграші лотів, який пройде 26 листопада. Причому той, хто зробить найбільший внесок отримає змогу обрати будь-який лот без розіграшу. А інші 5 лотів будуть розіграні між усіма учасниками – володарями унікальних номерів.

Більш детальну інформацію про Аукціон, а також реквізити рахунків для збору коштів під час проєкту можна дізнатися на сторінці в Інстаграмі Неллі Горяїнової за цим посиланням: https://www.instagram.com/nelcik/

Також нагадаємо, що нещодавно Олександр Горяїнов провів відкрите тренування для харків’ян.

Крім того, знаменитий харківський воротар регулярно бере участь у благодійних футбольних матчах на підтримку ЗСУ. В тому числі, минулого місяця він став учасником такого поєдинку в Ужгороді, а серед тих хто виходив тоді на поле був і легендарний тренер харківського «Металіста», почесний громадянин Харкова Мирон Маркевич.

ОСТАННІ НОВИНИ