Куди зникли книги з шаф буккросингу в Центральному парку

29.09.2023 17:21   -
У Центральному парку Харкова зникли книги з шаф буккросингу

З вуличної бібліотеки в Центральному парку Харкова вкрали майже всі книги. Про це повідомляє Інфосіті з посиланням на речника парку Андрія Кравченка.

Андрій Кравченко підкреслив, що ще кілька днів тому шафа була заставлена книгами. На ній були романи, пригоди, дитячі та класичні твори, фантастика та трилери.

“Харків’яни, а що з вами сталося? Ці книжки з’являються тут, бо люди приносять їх сюди. Ми лише наліпки на них робимо. Якщо ви їх заберете і нічого не принесете натомість, то ці полиці будуть порожніми. І акція просто буде знищена вашими власними руками. Це я звертаюся до «добродіїв», які просто крадуть і нічого не приносять натомість. Люди, пам’ятайте, все, що є навколо нас – це наше спільне. Давайте відноситися до цього, як справжні хазяї, а не як хижаки”, – закликав Кравченко.

Нагадаємо, вуличну бібліотеку у Центральному парку відкрили у 2021 році. Тут розміщені книжки різних жанрів: дитячої літератури до фентезі. Міні-бібліотеку можна поповнити і власними книгами. Правила буккросінгу прості: віддаючи бери.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.