КП “Харківводоканал” відновило низку послуг для городян

20.08.2022 10:45   -
«Харківводоканал» відновив надання низки послуг

Враховуючи необхідність виконання робіт, пов’язаних з підключенням/перепідключенням об’єктів до систем централізованого водопостачання та водовідведення, для харків’ян відновили надання низки послуг. Повiдомляють Харьковские известия.

Усі абоненти можуть отримати наступні послуги: підготовка та видача технічних умов на приєднання об’єктів до системи централізованого водопостачання/водовідведення; розробка проєктно-кошторисної документації на водопостачання та водовідведення об’єктів, що будуються або потребують відновлення/ реконструкції, зокрема проєктів на лічильники обліку водоспоживання; узгодження проєктно-кошторисної документації на водопостачання та водовідведення, виконавчих зйомок побудованих інженерних комунікацій та розміщення об’єктів відносно мереж водопостачання/водовідведення.

Центр прийому і супроводу технічної документації працює за принципом «єдиного вікна».

Прийом та видача документів населенню та юридичним особам здійснюється з 8:30 до 15:30 щодня, крім суботи та неділі, у п’ятницю – з 8:30 до 14:30, за адресою: вул. Велика Гончарівська, 28 (1-й поверх). Перерва – 12:00 – 12:45.

Попередню консультацію можна отримати за тел.: 739-98-98, 739-98-30, 712-54-34.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Харкові продовжуються відновлювальні роботи у кількох районах міста після нещодавніх ракетних обстрілів.