Коштовний подарунок для захисників України від національної збірної з футзалу (відео)

14.10.2022 13:00   -
Новини Україна: Подарунок для ЗСУ від національної збірної з футзалу

Гравці та тренерський штаб національної команди України з футзалу купили потужний позашляховик для Збройних сил України. Про це повідомляє спортивна редакція Харьковских известий.

Відповідний пост о придбані авто на потреби військових було опубліковано у соціальних мережах Асоціації футзалу України. Машину було придбано на преміальні за перемоги у матчах кваліфікації чемпіонату світу-2024 зі збірними Нідерландів та Косово.

Відзначимо, що у складі національної збірної України традиційно виступає чимало вихованців харківського футзалу та гравців, які в різні роки грали за харківські провідні команди «Локомотив» та «Монолит». Зокрема, у згаданих переможних матчах української команди з Косово (3:1) та Нідерландами (4:2) з них за головну команду країни виступали Євген Сірий, Данило Абакшин, Сергій Малишко, Ярослав Лебідь, Юрій Савенко та Петро Шотурма.

Здобувши у двох матчах дві перемоги, підопічні Олександра Косенко зараз очолюють турнірну таблицю своєї відбірної групи. Наступну гру відбору на чемпіонат світу 2024 року українські футзалісти проведуть 9 листопада. На них чекає повторна зустріч зі збірною Косово.

Що стосується подарунка, який українські футзалісти придбали за власні кошти для ЗСУ, то вже найближчим часом авто буде передано до однієї з військових частин, що знаходиться на передовій фронту.

У своєму відеозвернені на фоні позашляховика гравці та тренери української збірної наголосили, що це їх невеликий внесок у майбутню велику Перемогу.