Кошти з благодійного Аукціону від Ірини Ромолданової використані на планшети для ЗСУ (фото)

11.10.2022 11:36   -

Скориставшись допомогою від кращої тхеквондистки України, заслуженого майстра спорту Ірини Ромолданової в рамках проекту «Допоможемо по-чемпіонськи», наші військові змогли придбати дуже корисні та необхідні речі. Про це повідомляє спортивна редакція Харьковских известий.

Нагадаємо, що на благодійний Аукціон чотирьохразова чемпіонка Європи, срібна призерка чемпіонату світу та перших юнацьких Олімпійських Ігор, тріумфаторка літньої Універсіади, переможниця та призерка багатьох міжнародних змагань, неодноразова чемпіонка України з олімпійського тхеквондо проводила на своїй сторінці у Фейсбуці та виставила доволі цікавий лот. Також в рамках Аукціону був відкритий додатковий рахунок, на який бажаючи могли перерахувати будь-яку суму.

Збір проходив для одного з підрозділів ЗСУ, в якому, в тому числі, служить і суддя міжнародної категорії з тхеквондо ВТФ, харків’янин Дмитро Манюхін.

Загалом з Аукціону та додаткового рахунку вдалося зібрати майже 27 тисяч гривень. Отримавши кошти, Ірина Ромолданова передала їх військовим, які вже витратили їх на нагальні потреби. На зібрану суму було придбано два потужні планшети. Саме такі й були необхідні нашим захисникам для керування дронами. Тож тепер цей підрозділ зможе ще якісніше виконувати свої бойові завдання, продовжуючи боронити наші землі та звільняти їх від російських окупантів і загарбників.


Це вже не перша дієва допомога ЗСУ в рамках спільного проекту Харьковских известий та провідних українських спортсменів в рамках «Допоможемо по-чемпіонські».

Так, з одного з попередніх благодійних Аукціонів від олімпійського чемпіона зі стрільби з лука Віктора Рубана також був придбаний планшет для іншого підрозділу наших військ на харківському напрямку, з Аукціону від лідерки національної збірної України Марії Долгополової харківські волонтери придбали для військових корисний лазерний далекомір, а кошти з Аукціону від переможця Кубка Європи з велоспорту ВМХ Владислава Сапожникова пішли на потреби поранених бійців у військовому шпиталі Харкова.

Крім цього, кошти зібрані з Аукціону від першої ракетки України з бадмінтону Артема Почтарьова були витрачені волонтерами на паливо та обслуговування авто, на яких вони регулярно розвозять продуктові набори для мешканців Харкова та області, а на кошти від Аукціону чемпіонки світу та Європи, дворазової призерки Олімпійських ігор з синхронного плавання Анастасії Савчук харківські волонтери закупили понад 150 кг сухих кормів для собак і котів.

Всього з шести благодійних Аукціонів,які вже відбулися в рамках проекту «ДПЧ», було зібрано майже 65 000 грн.
Разом ми дійсно сила!

Відзначимо, що благодійний проект Харьковских Известий та провідних спортсменів і тренерів Харківщини «Допоможемо по-чемпіонськи» триває. Тож запрошуємо наших найкращих спортсменів та тренерів, які бажають допомогти місту-герою Харкову, відгукнуться на наш заклик. Далі буде.

Слава Україні, Перемога вже близько!