Комунальники відновили ділянку каналізаційного колектора на території стадіону «Металіст»

20.01.2023 11:20   -
Новини Харкова: Аварія на каналізаційному колекторі на стадіоні «Металіст»

Аварія на каналізаційному колекторі на території стадіону «Металіст» сталася 5 січня. Наразі відновлювальні роботи на технічно зношеній ділянці трубопроводу закінчені. Про це повідомляють  Харьковские известия.

Як проходили відновлювальні роботи на аварійній ділянці каналізаційного колектора діаметром 600 мм по вул. Плеханівській у Слобідському районі розповіли фахівці комплексу «Харківводовідведення».

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

«Цей колектор приймає стоки з кількох мікрорайонів центральної частини міста та, безпосередньо, зі Слобідського району, тому це завдання було дуже відповідальним, роботи треба було виконати швидко при глибині залягання колектора 6 м. Сьогодні завершили перший етап – замінили 23 м трубопроводу. Також, реконструювали 4 каналізаційні колодязі, збільшивши їх діаметр до 1500 мм. Відновлювальні роботи на даній ділянці закінчені, упорядковуємо місце котловану», – зазначив начальник районної експлуатаційної ділянки Віталій Пилипенко.

Щоб не створювати незручностей харків’янам і не відключати послуги, на місці аварії було налагоджено паралельне перекачування стічних вод.

На даний момент бригади готуються до оновлення другої ділянки гілки трубопроводу завдовжки 20 м. Замість каналізаційних мереж, що відслужили свій термін, прокладаються довговічні в експлуатації із сучасних матеріалів.

ОСТАННІ НОВИНИ