Комунальники тепломереж за добу закрили 348 заявок від мешканців Харкова (фото)

23.02.2023 10:54   -
Комунальники тепломереж за добу закрили 348 заявок від харків’ян

Фахівці КП “Харківські теплові мережі” за одну добу встигли закрити 348 заявок від харків’ян, які надійшли зі служби 15-62 та кол-центру підприємства. Про це повідомляють Харьковские известия.

За інформацією пресслужби Тепломереж, на Шевченківській та Холодногірській філіях комунальники виконали всі заявки по центральному опаленню, а на Холодногірській – і по гарячій воді.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Як зазначають керівники філій, кожен з них тримає питання заявок громадян на особистому контролі. Хід виконання перевіряється тричі на день.

Станом на 23 лютого по Харкову ведуться роботи на 31 шурфі, продовжується заміна транзитів у підвалах, ізоляція зовнішніх трубопроводів та внутрішньобудинкових комунікацій у техпідпіллях будинків.

“Через різкі перепади температури повітря доводиться контролювати та регулювати температуру теплоносія. Крім того, через перепади напруги в електромережі потрібно вживати заходів для збереження обладнання котельних та ЦТП, подекуди навіть переключати на живлення від електрогенераторів”, – зазначили тепловики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Харкові відновлюють котельні, потрощені російською армією

ОСТАННІ НОВИНИ