Комунальники продовжують підключати воду жителям Київського району Харкова (фото)

01.12.2022 14:40   -
Новини Харкова: Жителям Київського району продовжують підключати воду

Бригади КП «Харківводоканал» продовжують підключати воду споживачам Салтівського житлового масиву. Зокрема ведуться відновлювальні роботи в будинках на вул. Дружби Народів у Київському районі, повідомляють Харьковские известия.

Як повідомив начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» Валерій Харлан, планується забезпечити безперебійне водопостачання у всі будинки, які підключені до опалення.

«Роботи виконуємо за заявками від споживачів, які повернулися чи планують повернутися до своїх квартир у цьому районі. Перевіряємо всю внутрішньобудинкову систему, змінюємо пошкоджені комунікації, ставимо запірну арматуру. Також контролюємо та прочищаємо мережі водовідведення, введення в будинки, де потрібно, діємо разом з майстрами експлуатаційних бригад нашого комплексу. На даний момент водою забезпечені всі будинки комунальної форми власності, які опалюються, здійснюємо розведення по квартирах», – наголосив Валерій Харлан.

За словами майстра дільниці Вікторії Сущенко, ремонтники в Салтівському житловому масиві часто стикаються із засміченням на внутрішньобудинкових системах відведення стоків. Це викликано ще й тим, що в деяких будинках поки що немає подачі гарячої води. До того ж холодну тільки підключають.

«Жителі користуються каналізацією, як звикли, але недостатній злив за низької температури, не дозволяє повною мірою наповнювати каналізаційні мережі, що й призводить до пробок та заторів. Звертаюся з проханням до харків’ян – ретельніше стежити за тим, що ви викидаєте в санвузли, адже забиті каналізаційні системи створять незручності кожному з вас. На час прочистки ми будемо змушені перекривати воду, щоб не сталося підтоплення нижніх поверхів та підвальних приміщень. Тому, враховуйте ці нюанси і більш дбайливо ставтеся до мереж водовідведення», – наголосила майстер ділянки.

Раніше ми повідомляли про те, що на Північній Салтівці в Харкові готують до зими об’єкти соціальної сфери (фото).