Комунальники ліквідують 17 пошкоджень на водогонах Харкова

06.11.2022 15:25   -
Новини Харкова: комунальники ліквідують 17 пошкоджень на водогонах

6 листопада бригадами Комплексу «Харківводопостачання» заплановано проведення ремонтних робіт на 17 ділянках трубопроводів холодного водопостачання. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на КП «Харківводоканал».

Також на підприємстві зазначили, що минулої доби, 5 листопада, бригадами аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» було оперативно ліквідовано 12 пошкоджень на ділянках водоводів та упорядковано 9 оглядових колодязів.

Читайте також: експерти перевірили рівень радіації у Харкові та області.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків’ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення. Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що на деокупованих територіях Харківщини вода не відповідає гігієнічним вимогам.