У Новобаварському районі Харкова усувають аварію на водоводі

15.12.2022 11:30   -
Новини Харкова: Комунальники усувають аварію на водоводі 15.12.2022

Сьогодні, 15 грудня, бригади КП “Харківводоканалу” розпочали ліквідацію аварії на трубопроводі діаметром 300 мм у Новобаварському районі. Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомив начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Євгеній Сальков, вранці на магістралі сталася аварія, і ремонтники негайно розпочали комплексні роботи з її усунення.

«Цей трубопровід забезпечує водопостачання багатьох мешканців району. Зважаючи на складне ушкодження, і щоб уникнути відчутних втрат, подача води тимчасово припинена. Досвідчені ремонтники під керівництвом Сергія Самойлова вже розпочали підготовчі роботи і планують усунути аварійну ситуацію у встановлені терміни», – поінформував Євгеній Сальков.

Напередодні ремонтниками Комплексу «Харківводопостачання» було оперативно ліквідовано 14 аварійних ситуацій на ділянках водоводів та упорядковано 9 оглядових колодязів. Сьогодні, 15 грудня, бригади АВР усувають 18 пошкоджень на трубопроводах холодного водопостачання.

Читайте також: Харківські комунальники розчищають місто від снігу

Для економії часу ремонтних бригад харків’ян просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Раніше ми повідомляли про те, що у прикордонному селищі на Харківщині відновлюють газові мережі.