Комунальники Харкова оперативно усунули 14 аварій на водоводах

04.02.2023 13:30   -
Новини Харкова: комунальники оперативно усунули 14 аварій на водоводах

3 лютого бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» ліквідували 14 пошкоджень на ділянках трубопроводів та упорядкували 8 оглядових колодязів. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на КП «Харківводоканал».

Зокрема, у Київському районі усунули аварійні ситуації на магістралях на вул. Челюскінців (діаметр 300 мм) та вул. Мироносицькій (діаметр 200 мм).

Роботи провели без відключення харків’ян від водопостачання, а тому діяли вкрай оперативно, але при цьому якісно. Впоралися в стислий термін, після чого території упорядкували. Також капітально відремонтували оглядовий колодязь на вулиці Дружби Народів, – повідомив начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Віталій Чупандін.

Сьогодні, 4 лютого, 18 бригад АВР комплексу «Харківводопостачання» розпочала ліквідацію 14 пошкоджень на водопровідних мережах.

Для економії часу ремонтних бригад необхідно докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення. Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що у Харкові комунальники відновлюють пошкоджений будинок у приватному секторі.