Харківводоканал отримав труби та допоміжне обладнання від французьких партнерів

25.04.2024 12:05   -
Харківводоканал отримав допомогу від французьких партнерів

КП «Харківводоканал» отримав допомогу від французької міжнародної організації «Action Against Hunger» (ACF). Про це повідомляє Iнфосiтi

Зокрема, французькі партнери передали комплексу «Харківводопостачання» понад 3,5 тисячі погонних метрів труб різних діаметрів: від 160 до 630 мм.

«Вони застосовуються під час перекладок технічно зношених та постраждалих від ворога водоводів. Це дозволяє утримувати ситуацію із безперебійним водопостачанням харків’ян під контролем», – повідомив заступник директора з виробництва комплексу «Харківводопостачання» Микола Завада.

Також у гуманітарному вантажі – сучасна запірна арматура та водовідкачувальне обладнання. Ця допомога знадобиться фахівцям управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення».

«Після руйнувань комунікацій, викликаних нищівними обстрілами агресора, головним завданням залишається оперативне відновлення у постраждалих будинках подачі води та справна робота господарсько-побутової каналізації. У цьому велике значення має наявність у необхідній кількості кульових кранів. І завдяки зусиллям Action Against Hunger цю проблему успішно вирішили», – зазначив начальник управління Валерій Харлан.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ