Харківських школярів запрошують взяти участь у спортивному конкурсі до Дня міста

01.08.2022 17:00   -
Новини Харкова: Стартує спортивний онлайн-конкурс для школярів

У Харкові стартує онлайн-конкурсі фізичної активності #Яхарківспортивний. Про це повідомляють «Харьковские известия».

Як зазначили у Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту, війна докорінно змінила звичний ритм життя харків’ян. Зараз у місті не працюють секції, гуртки та центри, зачинені дитячо-юнацькі спортивні школи та майданчики. Втім навіть в таких умовах небайдужі до фізичного виховання дітей тренери, інструктори і спортклуби запускають власні онлайн-проєкти, які допомагають їхнім вихованцям бути у формі та продовжувати вести здоровий спосіб життя.

«Знаємо, що для багатьох юних харків’ян онлайн-заняття – це ковток свіжого повітря у сучасних реаліях. Тож ми вирішили додати змагальну родзинку у буденні тренування та оголошуємо онлайн-конкурс #Яхарківспортивний, в якому разом з вами визначатимемо найактивніших і найкреативніших юних спортсменів міста», – зазначили у департаменті.

Для участі у конкурсі необхідно зняти своє онлайн-тренування на телефон, змонтувати відео у форматі «TikTok» та з дозволу батьків до 15 серпня надіслати його на електронну пошту: [email protected].

При цьому необхідно дотримуватися певних правил:

  • знімати вертикально,
  • для чіткої картинки використовувати штатив,
  • не знімати проти світла,
  • накласти музику/ефекти?
  • пам’ятати про якість відео (роздільна здатність має бути щонайменше 1080 dp).

Журі оцінюватиме тільки тих учасників, які виконали всі умови конкурсу. Десять найкращих відео опублікують 16 серпня на сторінці департаменту у «TikTok». Переможцями стануть троє авторів роликів, які наберуть найбільшу кількість лайків. Їхні автори отримають нагороди від Харківської міської ради та Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту.

Підсумки конкурсу підіб’ють 23 серпня.

Раніше ми повідомляли про те, що у Харкові визначили переможців фотоконкурсу «Моя, твоя, наша Україна».