Харківських комунальників відзначили нагородами Нацгвардії (фото)

12.12.2022 16:48   -
Новини Харкова: Комунальників відзначили нагородами Нацгвардії

Національна гвардія України відзначила працівників комунальних підприємств Харкова, які забезпечують життєдіяльність міста під час війни. Про це повідомляють Харьковские известия.

У церемонії нагородження взяли участь директор Департаменту по роботі з громадськими об’єднаннями Нікіта Стєрін та начальник Східного територіального управління Національної гвардії України, генерал-майор Олег Сахон.

Олег Сахон вручив працівникам комунальних підприємств подяки за героїзм, проявлений у відновленні критичної інфраструктури після артилерійських та ракетно-бомбових ударів.

«Ми бачимо події, які розгортаються в тилу. Жоден район міста та області не перебуває в зоні безпеки. Те, як ви, мирні люди, працюєте у настільки важких умовах, підтримуєте наш тил – дорого вартує. Ви зберегли міський транспорт, попри численні удари ворога по депо. Ви розбираєте завали, ремонтуєте дороги, мережі. Тисячі харків’ян, у тому числі з родин військовослужбовців, вижили завдяки прихистку на станціях метрополітену. Своєю працею ви показали, наскільки важливим є комунальний фронт, та довели, що Харків – залізобетон!» – звернувся до комунальників начальник Східного територіального управління НГУ.

Читайте також: Ігор Терехов нагородив військовослужбовців ЗСУ

Нікіта Стєрін подякував представникам комунальної сфери від міської влади та усіх харків’ян.

«Ви робите все можливе, аби мінімізувати втрати, яке несе місто від постійних ударів. І дорожники, і спецбуд, і метрополітен – усі ви робите все, аби наше місто продовжувало жити», – наголосив директор департаменту.

Також зазначається, що багато працівників комунальних підприємств Харкова боронять незалежність України у лавах Національної гвардії, у складі Сил територіальної оборони та Збройних Сил України.

Раніше ми повідомляли про те, що у Харкові визначили переможців дитячого конкурсу “Оберіг для енергетика”.