Харківський водоканал замінив аварійну ділянку трубопроводу по вулиці Героїв Праці

02.05.2023 12:22   -
Харківський водоканал замінив аварійну ділянку трубопроводу по вулиці Героїв Праці

Ремонтники КП «Харківводоканал» завершили заміну 60 м технічно зношеної ділянки трубопроводу на вулиці Героїв Праці у Київському районі міста. Про це повідомляють Харьковские известия.

Після численних аварійних ліквідацій ремонтники замінили одразу 60 м трубопроводу. Також на цій гілці трубопроводу комунальники упорядкували оглядовий колодязь, оновили запірну арматуру і встановили 2 нових пожежних гідранти.

«Перекладання це планове. Щоб мінімізувати відсутність води у харків’ян, передбачили та забезпечили мешканців паралельним водопостачанням на весь період проведення ремонту. Даний водовід проходить безпосередньо під автомобільною магістраллю, враховуючи це, заміну провели методом санації, що дозволило прискорити час виконання ремонтних робіт і зберегти в цілісності інфраструктуру вздовж дорожнього покриття», – зазначив начальник дільниці з перекладання та санації водопровідних мереж комплексу «Харківводопостачання» Ніяз Ахмедов.

Сьогодні бригада завершує благоустрій території.

Як повідомили на підприємстві, з початку року у Київському районі вже відновили 930 метрів зовнішніх водопровідних мереж.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.