Харківський слідчий зміг вирватися з окупації під виглядом таксиста

13.03.2023 10:05   -
Харківський слідчий зміг вирватися з окупації під виглядом таксиста

Історія, якою вже можна поділитися, сталася у червні 2022 року. Харківський слідчий Олексій Єчин зміг перехітрити ворога та вирватися з окупації. Про це повідомляють Харьковские известия.

Неймовірною історією порятунку з окупації правоохоронця поділився у Facebook начальник слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов.

За його словами, Олексій Єчин знаходився в окупації у своєму рідному смт Великий Бурлук. Слідчий неодноразово намагався виїхати до Харкова через єдину тоді дорогу – дамбу в смт Печеніги. Декілька разів він прикидався хворим, який потребує лікування в обласному центрі, але росіяни були непохітні.
Однак Олексій проявив кмітливість та знайшов спосіб виїхати з окупації.

“Чоловік придбав за 300 доларів ВАЗ, та поїхав з вагітною жінкою. На дамбі він переконав росіян, що треба допомогти жінці перенести валізи. Через те, що авто залишилось там, окупанти були впевнені, що він повернеться до нього. Але наш слідчий повернувся до українського міста-героя Харков та приступив до роботи”, – розповів Сергій Болвінов.

Після деокупації Олексій Єчин поїхав додому вже без російських блокпостів та навіть знайшов автівку, яка його врятувала. Росіяни витягли все з авто, тож машина вже непридатна для користування.

ОСТАННІ НОВИНИ