Харківські комунальники вивозять сміття з мікрорайону Тюринка (фото)

28.03.2023 17:30   -
Харківські комунальники вивозять сміття з мікрорайону Тюринка

Робітники КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» наводять лад на «червоних» лініях у мікрорайоні Тюринка. Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомили на підприємстві, вздовж будинків приватного сектору були встановлені 75 пластикових євроконтейнерів обсягом 0,24 куб. м для централізованого збирання твердих побутових відходів. Вивезення ТПВ звідти проводиться за графіком.

Зокрема, така ділянка є у мікрорайоні Тюринка, що примикає до вул. Академіка Павлова. Тверді побутові відходи з вул. Академіка Павлова, вул. Тюрінської, вул. Артільної та вул. Семиградської вивозяться двічі на тиждень, по понеділках та п’ятницях. Обсяг ТПВ, що збираються у приватному секторі на цих вулицях, становить 69 куб. м на місяць.

За словами заступника директора з організаційних питань КП «КВПВ» Артема Семикопенка, рішення встановити контейнери на «червоних» лініях уздовж приватного сектору себе виправдало. Так, побутові відходи не складаються на землі у пакетах, не розлітаються, не розтягуються тваринами, а організовано збираються для вивезення.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ