Харківські комунальники відремонтували 102 колодязі (фото)

30.01.2023 12:15   -
Новини Харкова: Комунальники відремонтували 102 колодязі

За минулий тиждень бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» відремонтували 102 оглядові колодязі, а також усунули 85 аварійних ситуацій на водоводах і упорядкували 22 водорозбірні колонки. Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомили на підприємстві, ремонтники докладають усіх зусиль для забезпечення харків’ян безперебійним водопостачанням. Щодня на об’єктах водопровідного господарства проводиться комплекс відновлювальних заходів та необхідні профілактичні роботи. Все це дозволяє утримувати ситуацію із подачею води під контролем. На вихідних бригади АВР ліквідували 25 пошкоджень на трубопроводах і упорядкували 27 оглядових колодязів.

Сьогодні, 30 січня, ремонтники розпочали ліквідацію 19 пошкоджень на водопровідних мережах. Об’ємні роботи намічені у Новобаварському, Шевченківському, Київському, Салтівському та Холодногірському районах.

Для економії часу ремонтних бригад харків’ян просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ