За добу харківські комунальники відремонтували 10 оглядових колодязів

01.03.2023 16:16   -
У Харкові відремонтували 10 оглядових колодязів 28 лютого 2023 року

У вівторок, 28 лютого, бригади КП «Харківводоканал» ліквідували три пошкодження на ділянках трубопроводів та відновили 10 оглядових колодязів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема, в Холодногірському районі бригади капітально відремонтували введення в один із об’єктів соціальної інфраструктури соціальних об’єктів на вулиці Кацарській, а також упорядкували два оглядові колодязі на вулицях Різдвяній та Верхньогіївській.

«Робимо все можливе для того, щоб у цей складний час забезпечити харків’ян безперебійним водопостачанням. Для цього застосовуємо комплекс дієвих заходів, що включає оперативну ліквідацію аварій, системну профілактичну роботу на об’єктах водопровідного господарства та упорядкування територій. Обов’язково аналізуємо та стежимо за належним технічним станом мереж, які здійснюють подачу води на соціальні об’єкти. У разі потреби негайно проводимо їх ремонт», – поінформував начальник районної служби Олександр Сірко.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Для економії часу аварійників харків’ян просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

ОСТАННІ НОВИНИ