Харківські комунальники відновили водопостачання у селищі Пісочин

12.10.2022 15:42   -
Новини Харкова: У Пісочині відновили подачу води 12 жовтня 2022

Працівники КП «Харківводоканал» завершили перекладку 100 м технічно зношеної ділянки магістрального трубопроводу діаметром 300 мм, що забезпечує водопостачання сел. Пісочин. Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомив начальник районної служби Євген Сальков, цей водовід подає воду всім споживачам Пісочина. Масштабну заміну трубопроводу провели відкритим способом у стислі терміни. Встановили нову запірну арматуру, капітально відремонтували колодязь, також завершили благоустрій території розриття.

«Сьогодні бригади району продовжують відновлювальні роботи у сел. Пісочин – проводимо ремонт зовнішніх мереж по вул. Надії. Також, ліквідуємо позаштатні ситуації на водоводах на вул. Полтавський Шлях, вул. Баркалова, вул. Лисенка та бульвару Профспілковому. Усі ремонтні роботи комплексні – реконструюємо оглядові колодязі, оновлюємо запірну арматуру, перевіряємо та встановлюємо пожежні гідранти. Незважаючи на військовий стан, усі планові та системні технологічні заходи на зовнішніх мережах дотримуються та виконуються у повному обсязі», – зазначив Євген Сальков.

Учора, 11 жовтня, аварійно-відновлювальні бригади ліквідували 11 пошкоджень на водоводах і упорядкували 9 оглядових колодязів. Сьогодні ремонтники відновлюють подачу води на 18 ділянках зовнішніх трубопроводів у всіх районах міста.

Раніше ми повідомляли про те, що з початку року у Київському районі усунули 320 аварійних ситуацій на водоводах.