Харківські комунальники відновлюють водоводи в Індустріальному районі

30.07.2022 14:10   -
У Харкові ремонтують водоводи у приватному секторі

Бригади КП «Харківводоканал» ліквідували пошкодження на ділянках трубопроводів у приватному секторі Індустріального району. Повiдомляють “Харьковские известия”.

Як повідомив сьогодні, 30 липня, начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Індустріального району Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Володимир Сундук, районні бригади замінили ділянку трубопроводу по 1-му в’їзду Луї Пастера та усунули протікання на мережі по вул. Горлівській. Після виконання робіт територію привели до ладу.

Всього 29 липня бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» ліквідували 13 пошкоджень на трубопроводах та привели до ладу дев’ять оглядових колодязів. У планах на сьогодні – виконати ремонтні роботи на 15-ти пошкоджених ділянках водоводів.

Для оперативної роботи ремонтних бригад харків’ян просять докладніше повідомляти про витік води, вказуючи місце витоку, точну адресу та номер телефону заявника для уточнення. Інформацію приймають за тел.: 15-33.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на шляхах Харкова тривають роботи з відновлення дорожнього покриття (відео).