Харківські комунальники відновлюють комунікації у Салтівському районі (фото)

03.02.2023 10:51   -
У Салтівському районі Харкова відновлюють комунікації - Водоканал

Бригади КП «Харківводоканал» оперативно та якісно ремонтують комунікації у Салтівському районі. Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомив начальник дільниці Андрій Євдошенко, нещодавно масштабні комплексні відновлювальні роботи на внутрішньобудинкових системах якісно виконали в будинках на пр. Ювілейному та вул. Валентинівській.

«Системно проводимо технічне обслуговування та профілактику внутрішньобудинкових систем, що дозволяє суттєво покращувати стан справ з комунікаціями в одному з найбільш постраждалих від ворога районів міста. Це засвідчує і зниження кількості заяв, які надходять від мешканців. Незважаючи на те, що багато харків’ян повернулися з вимушеної евакуації, зараз щодня маємо не більше 50 заявок. Також постійно детально аналізуємо ситуацію та займаємося перспективним плануванням. Цього року, при виконанні поточних ремонтів, намітили замінити загалом близько 2000 метрів трубопроводів внутрішньобудинкової системи водопостачання, 1000 метрів водовідведення та 500 метрів зливової каналізації», – поінформував Андрій Євдошенко.

Також начальник дільниці зазначив, що ремонтники підрозділу беруть активну участь у наданні допомоги сусідньому району, а також при облаштуванні Пунктів незламності.

У пріоритеті комунальників і належний технічний стан підвальних приміщень, які залишаються для людей рятівними сховищами під час ймовірних ворожих ударів.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ