Харківські комунальники усувають аварійну ситуацію на водоводі по проспекту Тракторобудівників

11.11.2022 14:05   -
Новини Харкова: На проспекті Тракторобудівників усувають аварію на водоводі

Понад 20 бригад аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» сьогодні, 11 листопада, розпочали усунення 17 пошкоджень на трубопроводах холодного водопостачання. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема, складну аварійну ситуацію ремонтники оперативно ліквідують на водоводі діаметром 1200 мм по проспекту Тракторобудівників.

«Завдяки грамотним та вмілим діям ремонтних бригад відновлювальні роботи на ділянці водоводу йдуть за заздалегідь відпрацьованим планом. Причиною виникнення подібних аварійних ситуацій є не тільки незадовільний технічний стан окремих трубопроводів, а в більшості випадків ворожа агресія, що не припиняється. Обстріли та ракетні удари продовжують тією чи іншою мірою руйнувати водопровідне господарство міста. Але ми повністю готові до цих викликів і утримуємо ситуацію під повним контролем», – наголосив заступник директора з виробництва комплексу «Харківводопостачання» Микола Завада.

Читайте також: У частині Салтівського району 11 листопада не буде води: адреси

Напередодні бригадами АВР було оперативно ліквідовано 9 пошкоджень на ділянках трубопроводів та упорядковано 14 оглядових колодязів.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків’ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Раніше ми повідомляли про те, що енергетики продовжують відновлювати мережі в деокупованих селах Харківської області.