Харківські комунальники усувають аварії на водопровідних мережах

27.08.2022 14:50   -
Бригади «Харківводоканал» відновили подачу води на трьох ділянках

Сьогодні, 27 серпня, у роботі бригад комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» знаходиться 12 поривів на мережах холодного водопостачання. Повiдомляють Харьковские известия.

Напередодні ремонтники усунули 16 аварійних ситуацій і впорядкували 11 оглядових колодязів.
Як повідомив начальник Салтівської районної служби зовнішніх водопровідних мереж В’ячеслав Глущенко, традиційно великий обсяг ремонтів на водоводах ведеться в районах міста, що найбільш постраждали від військових дій. Зокрема, підготовкою об’єктів водопостачання до осінньо-зимового періоду зараз займаються у Салтівському житловому масиві.

Намагаємося своєчасно реагувати на всі заявки та оперативно усувати позаштатні ситуації на водоводах. Щодня впорядковуємо кілька об’єктів. Так, учора відновили подачу води на трьох ділянках: по пров. Ладозькому, пр. Ювілейному та вул. Гвардійців Широнінців. А сьогодні ремонтні роботи ведуться на вводі по пр. Тракторобудівників», – зазначив В’ячеслав Глущенко.

Також учора значні обсяги ремонтів були виконані у Шевченківському районі, де відновили три трубопроводи та впорядкували колодязь. Крім того, по два об’єкти відремонтували у Немишлянському, Новобаварському та Індустріальному районах.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про борги за комунальні послуги під час війни. Що буде, якщо не платити?