Харківські комунальники усувають 10 аварійних ситуацій на водоводах (фото)

26.05.2023 13:00   -
У Харкові усувають 10 аварій на водоводах 26.05.23

Сьогодні, 26 травня, бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» усувають 10 аварійних ситуацій на міських водоводах. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема, у Новобаварському районі комунальники проводять комплекс відновлювальних заходів на ділянці магістралі діаметром 300 мм на вулиці Катерининській.

«Після проведення земляних робіт на цій магістралі виявили доволі складне пошкодження. Тим не менш, із завданням упораємося у встановлені терміни. Роботи проводять висококваліфіковані ремонтники, які забезпечені необхідною спецтехнікою та матеріалами. Паралельно на Ново-Баварському проспекті приступили до капітального ремонту оглядового колодязя із заміною запірної арматури», – зазначив начальник районної служби Євгеній Сальков.

Також керівник служби повідомив, що підрозділ систематично займається благоустроєм місць розриттів. Після відновлювальних заходів території обов’язково упорядковуються. Якщо аварія на водоводі сталася на проїжджій частині, ремонтники виконують всі необхідні технологічні операції для подальшого асфальтування ділянки дорожніми службами.

Напередодні, 25 травня, аварійники ліквідували 9 пошкоджень на ділянках міських трубопроводів та відремонтували 11 оглядових колодязів.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Для економії часу аварійників харків’ян просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

ОСТАННІ НОВИНИ