Харківські комунальники усунули чотирнадцять пошкоджень на водоводах (фото)

17.10.2022 13:00   -
У Харкові комунальники усунули серйозні пошкодження на водоводах

У неділю, 16 жовтня, бригади КП «Харківводоканал» усунули 14 пошкоджень на водоводах та упорядкували 9 оглядових колодязів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема, в Індустріальному районі ремонтники оперативно провели комплекс відновлювальних робіт на магістралях, що забезпечують водою мешканців приватного сектору.

«Серйозні пошкодження на трубопроводах на вул. Луї Пастера та вул. Дністровській не дозволяли працювати без відключення харків’ян від водопостачання. Тому, напередодні проведення ремонтів, ретельно підготували план майбутніх дій, перевірили спецтехніку та наявність у достатку необхідних матеріалів. Аварійні ситуації усунули у стислий термін, після чого упорядкували території», – зазначив начальник районної служби водопровідних мереж Володимир Сундук.

Сьогодні, 17 жовтня, бригади АВР Комплексу «Харківводопостачання» проводять ремонтні роботи на 20 пошкоджених ділянках водоводів.

Також спеціалістами виконується цілодобовий контроль якості води на всіх етапах водопідготовки та перед подачею до мережі міста. Відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді не зафіксовано.

Раніше ми повідомляли про те, що комунальники усували пошкодження на водоводах Харкова.