Харківські комунальники оперативно усунули аварію на водоводі

17.05.2023 13:18   -
У Харкові усунули аварію на водоводі на вулиці Дерев'янка

У вівторок, 16 травня, бригади КП «Харківводоканал» ліквідували 5 аварій на ділянках трубопроводів і відремонтували 7 оглядових колодязів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема, у Шевченківському районікомунальники провели комплекс ремонтно-відновлювальних робіт на магістралях на вулиці Дерев’янка (діаметр 400 мм) та проспекті Науки (діаметр 100 мм).

«У першому випадку оперативно виявивши причину виникнення аварійної ситуації, негайно розпочали її усунення. Після ліквідації пошкодження, досконально проаналізувавши ситуацію, вирішили все ж таки провести заміну ділянки магістралі та розпочали підготовчі роботи. Також успішно спрацювали на проспекті Науки. Після проведення ремонтних робіт територію в обов’язковому порядку впорядкували», – поінформував начальник районної служби Андрій Целогородцев.

Сьогодні, 17 травня, бригади АВР розпочали ліквідацію 10 аварійних ситуацій на водоводах.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Для економії часу ремонтних бригад харків’ян просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

ОСТАННІ НОВИНИ