Харківські комунальники обстежують мережі водовідведення (фото)

22.05.2023 12:36   -
У Харкові комунальники обстежують мережі водовідведення

Фахівці лабораторії телевізійного контролю комплексу «Харківводвідведення» продовжують здійснювати систематичні обстеження міських зовнішніх та внутрішньобудинкових мереж водовідведення. Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомив сьогодні, 22 травня, начальник лабораторії Петро Онацький, у 2022 році фахівці провели діагностику 80 ділянок мереж водовідведення різного діаметру.

«Активними темпами продовжуємо роботу і в поточному році. Нещодавно провели обстеження ділянок самопливних каналізаційних колекторів на проспекті Гагаріна (діаметр 1500 мм) і на вулиці Механізаторській (діаметр 2000 мм). Після проведення обстеження склали відповідний акт із фотографіями окремих ділянок та детальним описом стану колекторів», – відзначив Петро Онацький.

Начальник лабораторії поінформував, що у роботі використовується унікальне обладнання, яке дозволяє оперативно проводити телеобстеження колекторів та трубопроводів діаметром до 3000 мм. Діагностика виконується кольоровою поворотною відеокамерою, розташованою на плаваючому модулі. Отриманий відеозапис із зображенням колектора фіксується на цифрові носії для подальшої обробки та аналізу.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ