Харківські комунальники облаштували понад 2 тисячі укриттів

15.09.2023 14:41   -
У Харкові облаштували понад 2 тисячі укриттів

КП «Харківводоканал» завершив комплексне відновлення комунікацій у стаціонарних та тимчасових укриттях міста. Про це повідомляє Інфосіті.

Усього комунальники підготували 2250 місць для укриття харків’ян у разі виникнення різних нештатних ситуацій.

Зокрема, бригади комплексу «Харківводовідведення» закінчують облаштування бомбосховища на вулиці Молочній, 20.

Як повідомив начальник управління Валерій Харлан, за цією адресою провели капітальний ремонт систем водопостачання та водовідведення.

«Наші майстри перевірили всі комунікації, замінили 60 метрів зношених трубопроводів холодної води на сучасні пластикові, встановили нову сантехніку та санвузли. Надалі за цією адресою плануємо підтримувальні та профілактичні роботи. Усі міські бомбосховища обладнані так само, у них створено максимально комфортні умови для перебування людей у разі обстрілу чи інших непередбачених ситуацій», – зазначив Валерій Харлан.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

За його словами, значні ремонти проведено у всіх виділених тимчасових укриттях. В них також встановили крани з холодною водою. У підвалах, де дозволяють технічні умови, обладнані і санвузли.

До харків’ян звертаються із проханням не шкодити та не красти комунікації в укриттях.

«Наші ремонтники тримають на контролі та перевіряють укриття, але крім цього щодня виконують понад 300 заявок від споживачів на усунення різних аварійних ремонтів. Тому, якщо ви помітили пошкодження на внутрішньобудинкових системах у укриттях або підтоплення підвалу, зателефонуйте 15-33 та повідомте адресу та причину звернення, це значно прискорить ліквідацію аварії», – наголосив начальник управління.

ОСТАННІ НОВИНИ