Харківські комунальники ліквідували складну аварію на вулиці Власенка

26.07.2023 15:16   -
У Харкові на вулиці Власенка ліквідували складну аварію

Вчора, 25 липня, ремонтні бригади КП «Харківводоканал» ліквідували 12 аварійних ситуацій на водоводах і капітально відремонтували 9 оглядових колодязів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема, на вулиці Власенка в Новобаварському районі комунальники провели комплекс відновлювальних заходів на магістралі діаметром 150 мм.

«Під час проведення ремонту оперативно усунули пошкодження на магістралі, а також капітально відремонтували оглядовий колодязь. У зв’язку з тим, що цей трубопровід забезпечує водопостачання багатьох мешканців району, роботи провели в стислі терміни без відключення подачі води. Паралельно усунули аварійну ситуацію на магістралі діаметром 100 мм у провулку 1-му Райгородському. Після завершення ремонтних заходів території в обов’язковому порядку упорядкували», – повідомив начальник районної служби Євгеній Сальков.

Сьогодні, 26 липня, ремонтні бригади розпочали ліквацію 14 пошкоджень на водопровідних мережах.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Для економії часу ремонтних бригад харків’ян просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

ОСТАННІ НОВИНИ