Харківські комунальники ліквідували чотирнадцять пошкоджень на водоводах

13.10.2022 12:59   -
Новини Харкова: Комунальники усунули 14 пошкоджень на водоводах

У середу, 12 жовтня, бригади КП «Харківводоканал» усунули 14 пошкоджень на водоводах та упорядкували 9 оглядових колодязів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема, у Шевченківському районі ремонтники оперативно ліквідували пошкодження на магістралі діаметром 250 мм по пр. Людвіга Свободи, а також капітально відремонтували три оглядові колодязі по вул. Новгородській та вул. Дерев’янка.

«У зв’язку з ворожою агресією, що не припиняється, щодня намагаємося по максимуму провести відновлювальні роботи у водопровідному господарстві району. На це завжди націлюю наших досвідчених фахівців та робітників. Напередодні ремонтів складаємо чіткий план дій, запасаємося необхідними матеріалами та спецтехнікою. Все це у комплексі дозволяє досягти позитивного результату», – підсумував начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Шевченківського району Андрій Целогородцев.

Сьогодні бригади АВР Комплексу «Харківводопостачання» проводять ремонтні роботи на 15 пошкоджених ділянках водоводів.

Для економії часу аварійників просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Раніше ми повідомляли про те, що харківські комунальники відновили водопостачання у селищі Пісочин.