Харківські комунальники ліквідували 18 аварійних ситуацій

17.03.2023 13:51   -
У Харкові ліквідували 18 аварійних ситуацій 16 березня - Водоканал

У четвер, 16 березня, бригади КП «Харківводоканал» ліквідували дев’ять пошкоджень на ділянках трубопроводів та капітально відремонтували дев’ять оглядових колодязів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема, у Шевченківському районі бригади АВР комплексу «Харківводопостачання» оперативно усунули ушкодження на магістралі діаметром 150 мм на вулиці Ахсарова.

«Після виявлення пошкодження на трубопроводі довелося ненадовго відключити водопостачання. Тому, досвідчені ремонтники доклали всіх зусиль і навичок для проведення відновлювальних заходів у найкоротші терміни. Із завданням успішно впоралися, після чого привели територію до ладу. Паралельно капітально відремонтували та замінили запірну арматуру у оглядових колодязях на вулицях Заліській та Бородинівській», – поінформував начальник районної служби Андрій Целогородцев.

Фахівці лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю щодня проводять дослідження якості води. Вони підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків’ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Для економії часу аварійників харків’ян просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

ОСТАННІ НОВИНИ