Харківські комунальники їздять додому на службових автобусах (фото, відео)

28.09.2022 16:20   -
Новини Харкова: Комунальники "КВБО" мають службовий автобус

КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» здійснює перевезення своїх робітників на роботу та додому службовими автобусами. Про це повідомляють Харьковские известия.

Графік руху узгоджений з працівниками. Автобус проходить через мікрорайон «Горизонт», Салтівку, Комунальний ринок. Ще один службовий мікроавтобус курсує від Олексіївки через Павлове Поле, центр міста, Холодну Гору та Південний вокзал.

Як повідомив директор КП «КВПВ» Олексій Артикуленко, автобус з’явився на підприємстві завдяки міському голові Ігорю Терехову і зараз користується у колективі великим попитом. За його словами, службовий транспорт з можливістю безкоштовного проїзду – це один із пунктів програми посилення соціального захисту працівників підприємства.

«Програма також складається з безкоштовного харчування у їдальні, виділення матеріальної допомоги працівникам, чиє житло постраждало від обстрілів, допомоги у перевезенні речей. У планах – літнє оздоровлення дітей за рахунок підприємства, видача кредитів, а також організація власного гуртожитку», – зазначив Олексій Артикуленко.

Яна Біляєва, Василь Голосний, Олексій Муравйов

Раніше ми повідомляли про те, що працівники “ХТМ” готуються до опалювального сезону.