Харківські енергетики створили штаб допомоги пораненим військовим (фото)

02.08.2022 16:33   -
Новини Харкова: Енергетики створили штаб допомоги пораненим військовим

Працівники АТ “Харківобленерго” організували збір допомоги пораненим бійцям, які знаходяться на лікуванні у медичних закладах Харкова. Про це повідомляють “Харьковские известия” з посиланням на АТ “Харківобленерго”.

Як зазначили у товаристві, створення штабу – це ініціатива колективу обленерго. Від початку війни працівники підприємства постійно беруть участь у різноманітних благодійних зборах, тому виникла ідея створити власний центр допомоги.

“Ми, енергетики, безмежно вдячні нашим захисникам, які боронять нашу країну від ворога. На жаль, часто за рахунок свого життя і здоров’я. Наразі бійцям потрібна наша підтримка, і ми готові її надавати стільки часу, скільки потрібно для нашої спільної перемоги”, – повідомили у благодійному штабі.

Перший організований колективом збір уже відправлено адресатам. Для військових передано речі, предмети першої необхідності, засоби особистої гігієни та продукти харчування.

Окрім того, діти працівників створили “Оберіг” для бійців – малюнок, у центрі якого зобразили велике червоне серце, а поруч – сонечко, хатинку та голуба миру.

“Коли діти малювали, вони думали про те, що ці символи будуть оберігати, допомагати скорішому одужанню бійців та сприяти їх поверненню до рідних домівок”, – зазначили в обленерго.

Раніше ми повідомляли про те, що на Харківщині проводять благодійні заходи для переселенців та військових.