Харківська спортсменка зібрала на благодійному Аукціоні майже 30 тисяч грн на підтримку ЗСУ

02.01.2023 14:25   -

Чемпіонка Паралімпійських ігор, дворазова переможниця чемпіонатів світу з настільного тенісу, харків’янка Марина Литовченко проводила благодійний Аукціон в рамках проєкту «Допоможемо по-чемпіонськи». Про це повідомляє спортивна редакція Харьковских известий.

Нагадаємо, що багаторічна лідерка паралімпійської збірної України виставила на Аукціон екіпіровку з Олімпійських та Паралімпійських Ігор-2020 в Токіо, а також книгу-фотоальбом про Харків. Стартова ціна лоту була 2000 гривень. Кошти збиралися для волонтерів (контактна особа Олексій Халтурін), які зараз закривають частину нагальних потреб українських військових під Бахмутом Донецької області. Також в рамках Аукціону був відкритий додатковий рахунок для бажаючих підтримати хоробрих українських воїнів, які захищають країну від російських загарбників, будь-якою сумою від 10 грн і більше. Фінансові надходження з цього рахунку були додані до зібраних коштів з благодійного Аукціону.

Загалом вдалося зібрати 28800 гривень. Причому більшу частину (17100 грн) було зібрано саме на додатковому рахунку від небайдужих людей, які долучилися до цієї благородної справи. Ще 8 тисяч грн до загального збору вирішила додати сама Марина Литовченко. Безпосередньо на Аукціоні переможною стала ставка у 100 доларів США.

Як зазначила титулована харківська спортсменка, усі кошти вже були надіслані волонтерам і пізніше ми розповімо на які саме потреби військових вони були реалізовані.

Велика подяка всім, хто брав участь у черговому благодійному Аукціоні в рамках проєкту “Допоможемо по-чемпіонськи”, донатив на додатковий рахунок, підтримував інформаційно, а також репостами та вподобайками у соціальних мережах. Разом ми дійсно сила!

До речі, проєкт «Допоможемо по-чемпіонськи», ініціатором якого виступили «Харьковские известия», триває й надалі. Тож запрошуємо всіх провідних спортсменів та тренерів Харківської області, а також спортсменів та тренерів з інших областей відгукнуться на наш заклик і разом зробити ще одну добру справу заради нашої спільної та такої бажаної Перемоги!