Харків розвиває партнерські зв’язки

08.03.2023 10:16   -
Харків розвиває партнерські зв’язки

Харків був представлений на міжнародній туристичній виставці «ITB Berlin» та на форумі «Twin Cities World Tourism Forum». Про це повідомляють Харьковские известия.

За інформацією Департамента міжнародного співробітництва, туристичний стенд України відвідали мер Берліна Франциска Гіффай, координатор федерального уряду з морської економіки та туризму Федерального міністерства економіки та захисту клімату Дітер Янечек та керівництво «ITB Berlin». Гості висловили підтримку Україні та зазначили, що дуже важливо представляти місто Харків на подібних заходах.

Зі стендом України також ознайомилася делегація Всесвітньої туристичної організації ООН (UNWTO) на чолі з Генеральним секретарем Зурабом Пололікашвілі, який підкреслив значення України для всесвітнього ринку туризму та необхідність донесення інформації про реальні події у містах широкому загалу.

Під час виступу на форумі «Twin Cities World Tourism Forum», організованому Всесвітнім туристичним форумом міст-побратимів та муніципалітетом Бінген-на-Рейні, представники Харкова відзначили важливість партнерських зв’язків, особливо під час війни та в надзвичайних ситуаціях. Так, за рік війни Харків підписав нові партнерські угоди з містом Люблін (Польща) і Турку (Фінляндія).

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.