«Kharkiv: Restart»: Мер Харкова презентував проєкти для інвестицій

20.09.2023 09:59   -
«Kharkiv: Restart»: Мер Харкова презентував проєкти для інвестицій

Харківський міський голова Ігор Терехов презентував проєкти розвитку міста в рамках інвестиційного форуму «Kharkiv: Restart», який пройшов у Києві 19 вересня. Про це повідомляє Інфосіті.

Серед них – проєкти «Лопанська набережна» та «Приміський вокзал «Левада» з сучасним транспортним хабом та торгово-розважальним культурним центром.

Також Ігор Терехов розповів інвесторам про сучасний мікрорайон «місто всередині міста» на Олексіївці, проєкт «Науковий парк» – інноваційний мікрорайон змішаного використання, реконструкцію Привокзальної площі та створення унікальної зеленої зони в Журавлівському гідропарку.

«Ми створюємо нову екосистему міста. Багато проєктів стосуються транспортної інфраструктури. Наприклад, створення служби муніципального таксі на електромобілях. Також плануємо розвивати «зелену» енергетику», – зазначив мер Харкова.

Також Ігор Терехов запевнив, що Харків супроводжуватиме кожного інвестора.

«Ми – відкриті, ми – прозорі. Ми супроводжуватимемо кожного інвестора, надаватимемо всі можливі умови в наших індустріальних парках, виділятимемо земельні ділянки, підключатимемо до міських комунікацій. Ми готові до цієї роботи», – підкреслив мер Харкова.


ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.