Харків’янам радять зробити на свята запаси води

28.12.2022 12:30   -
Новини Харкова: Харків'янам радять зробити на свята запаси води

На КП “Харківводоканал” нагадали харків’янам про необхідність мати запас води у разі непередбаченого відключення електроенергії. Про це повідомляють Харьковские известия.

Комунальники запевнили, що підготувалися до нових відключень, встановили генератори та організували резерви на наших об’єктах на випадок надзвичайних ситуацій. Однак запастися водою зайвим не буде.

«Напередодні новорічних свят загроза чергового масованого удару по критичних об’єктах зростає. Наші насоси працюють тільки від електроенергії, тому немає електроенергії, не буде води. Зазначимо, що ми підготувалися до нових відключень, встановили генератори та організували резерви на наших об’єктах на випадок надзвичайних ситуацій, так само, за потребою, здійснюватимемо підвезення води автоцистернами. Але в той же час, генераторів не буде достатньо, для подачі води повсюдно в повному обсязі. Тому просимо харків’ян, щоб не зіпсувати собі святкові дні, мати необхідний запас води на випадок непередбаченого відключення електроенергії», – наголосили на підприємстві.