Харків’ян запрошують взяти участь у челенджі до Дня Соборності «Тільки в єдності наша сила»

13.01.2023 15:50   -
Харків'ян запрошують взяти участь у челенджі до Дня Соборності

22 січня ми відзначатимемо національне свято – День Соборності України. З нагоди свята Департамент освіти Харківської міської ради ініціює проведення челенджу «Тільки в єдності наша сила». Про це повідомляють Харьковские известия.

Це можливість укотре заявити на весь світ, що українська нація єдина, а її територія неподільна. Тож всі бажаючи можуть приєднатися до святкового челенджу.

Термін проведення челенджу 16.01-31.01.2023.

Формат участі (відео, фото, фотоколаж, малюнок) кожен учасник челенджу має обрати самостійно. У роботах організатори просять згадати героїчні вчинки тих, хто боровся й продовжує боротися за нашу державу.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Обов’язкові умови:

  1. Робота має відповідати тематиці та ідеї челенджу, бути розміщеною на сторінці Facebook із хештегом #ХарківДеньСоборності;
  2. Необхідно зазначити інформацію про автора роботи (прізвище та ім’я, заклад освіти, клас/групу/вік);
  3. У дописі, у якому розміщена робота учасника, має бути позначена спільнота Департаменту освіти Харківської міської ради;
  4. Залежно від віку учасників челенджу, робота може розміщуватися на особистій сторінці, на сторінці батьків або на сторінці закладу освіти, у якому навчається учасник.

За традицією, кращі роботи публікуватимуться на сторінці Facebook спільноти Департаменту освіти Харківської міської ради.

ОСТАННІ НОВИНИ