Харків’ян запрошують на навчання у безкоштовну школу грантрайтингу

09.02.2023 14:55   -
Харків’ян запрошують на навчання у безкоштовну школу грантрайтингу

У харківській школі соціального грантрайтингу «Open Grants School» оголошено набір на навчання. Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомили в Управлінні інноваційного розвитку та іміджевих проєктів, тематика занять різна – від генерації ідей до особливостей звітування перед грантодавцями. На учасників чекають 12 занять, лекції, зустрічі з експертами та успішними проєктними менеджерами, практичні вправи, розробка навчальних проєктів та краштест.

Заняття безкоштовні. Проходитимуть заняття по вихідним з 18 лютого в приміщенні, яке обладнане сховищем. Також випускники отримають сертифікати.

Відбір здійснюється на конкурсній основі. Заявки на навчання можна подати до 11 лютого включно, заповнивши анкету за посиланням: https://goo.su/vtx3Yp.

Довідка. Муніципальна школа соціального грантрайтингу «Open Grants School» організована за ініціативою Управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів з 2017 року. Випускниками школи стали близько 500 осіб, які змогли залучити на реалізацію своїх суспільно важливих проєктів десятки мільйонів гривень.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.