Харків’ян запрошують на культурні та розважальні заходи: програма на вихідні

11.11.2022 16:42   -
Новини Харкова: Культурні та розважальні заходи - програма на вихідні

Концерт від театру «Схід Опера», Супергеройська вечірка для дітлахів від благодійної організації «Дитинство Україна» та вистава театра ляльок вібудуться ціми вихідними на знайомих харків’янам майданчиках. Про це повідомляють Харьковские известия.

У суботу, 12 листопада, о 15:00 на підземному паркінгу ТРЦ Nikolsky відбудеться вокально-симфонічний концерт, присвячений місту-герою Харкову за участю солістів і інструменталістів театру «Схід Опера». В програмі твори українських та європейських композиторів та українські народні пісні.

Нагадаємо, 12 листопада в Харкові відбудуться читання та розмова з Юрієм Андруховичем

У неділю, 13 листопада, о 13:00 на підземному паркінгу ТРЦ Nikolsky відбудеться дитяча програма «Супергеройська вечірка» від благодійної організації «Дитинство Україна». На вас очікують різнокольорові птахи; аквагрим; величезна зона малювання; супергеройські випробування; наукове шоу від забавного вченого.

Вхід вільний!

Також у неділю, 13 листопада, о 14:00 Харківський театр ляльок ім. В.Афанасьєва запрошує на виставу “ПРИНЦЕСИ БУВАЮТЬ РІЗНІ…” в Art Area ДК (вул. Чернишевьска, 13). Для дітей від 3 до 12 років і для дорослих.

Вхід: донат від 100 грн.

“ПРИНЦЕСИ БУВАЮТЬ РІЗНІ…” — вистава за мотивами казок Г.Х.Андерсена “Принцеса та Свинопас” і “Принцеса на горошині” про те, якими бувають Принцеси, як поводяться закохані Принци і взагалі, про те, що робити добре, а що зовсім не слід…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британський композитор працює з харківськими дітьми