Капітан національної збірної України з футзалу Петро Шотурма розігрує іменну футболку на підтримку ЗСУ (фото)

17.01.2023 10:11   -
Фото: сторінка у Фейсбуці П. Шотурми

Петро Шотурма добре знайомий зокрема і харківським вболівальникам, адже раніше він грав, в тому числі, й за харківський «Локомотив». Зараз лідер національної збірної України запустив благодійний Аукціон у своїх соціальний мережах, забрані кошти з якого підуть на підтримку Збройних Сил України. Про це повідомляє спортивна редакція Харьковских известий.

Відповідний пост Шотурма розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці. Лотом стала його іменна футболка команди «Ураган» (Івано-Франківськ).

«Україно! Перемога вже близько! Для допомоги ЗСУ, яким зараз дуже нелегко, хочу розіграти свою футболку, у якій я і моя команда «Ураган» посіли 6 місце у рейтингу Європейських команд Ліги Чемпіонів. Стартова ціна 5000 грн», – відзначив у своєму пості титулований український футзаліст.

Аукціон від відомого українського спортсмена триватиме до 19 січня, переможцем стане той, чия ставка у коментарях під публікацією з виставленим унікальним лотом стане останньої на момент завершення Аукціону.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Відзначимо, що 30-річний Петро Шотурма зараз є капітаном національної збірної України з футзалу. Він учасник чемпіонатів світу та Європи, європейських клубних змагань. Ставав чемпіоном України з футзалу в складі того ж «Урагану» та херсонської команди «Продексім».

За харківський «Локомотив» Шотурма виступав у сезоні 2015/2016 рр та здобув тоді разом з командою срібні нагороди чемпіонату країни. Провів за «залізничників» 23 матчі, забив за харківську команду 11 голів.

Також нагадаємо, що раніше гравці та тренери національної збірної України з футзалу, за яку традиційно виступає чимало вихованців харківського футзалу та гравців, які в різні роки грали за харківські провідні команди «Локомотив» та «Монолит», придбали на преміальні за перемоги у матчах кваліфікації чемпіонату світу-2024 потужний позашляховик для ЗСУ.

ОСТАННІ НОВИНИ