Ігор Терехов: Наша Перемога – з кожним днем все ближче!

24.02.2023 08:59   -
Ігор Терехов: Наша Перемога – з кожним днем все ближче!

Харківський міський голова Ігор Терехов звернувся до містян з нагоди річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну. Про це повідомляють Харьковские известия.

“Сьогодні хочу сказати про те, як війна змінила нас, харків’ян.
Щодня ми разом бачили, як руйнують наше місто і наше життя. Але не вдалося зламати нашу єдність, нашу силу, нашу гідність і нашу віру у Перемогу! Ми всі прийшли на допомогу один одному. І я пишаюся цим. І вірю, що разом ми зробимо своє місто найкращим містом в Україні. Ми дамо йому нове життя. Ніколи не хотів, щоб це було такою ціною.
Хочу висловити слова подяки тим, хто боронить нашу країну, наш Харків. А також слова співчуття всім, хто відчув біль втрати. Нам всім потрібні сили, щоб закінчити війну Перемогою та жити і працювати далі.
Вірю, що людей, які під час війни демонструють найкращі людські якості, не перемогти, тож наша Перемога – з кожним днем все ближче! І я також вірю у те, що всі ті найкращі якості, які в нас, попри весь жах, пробудила ця страшна війна, допоможуть нам у мирному житті відбудовувати свою країну та Харків!
Дякую вам, харків’яни, за те, що незважаючи, хто де був – у місті, чи вимушеному вид’їзді – ми все одно були разом! І будемо надалі, бо ми – харків’яни!”, – мер Харкова Ігор Терехов.

ОСТАННІ НОВИНИ